Over mij

Arjen Rietveld

Hoewel mijn kracht meer zit in de persoonlijke ontmoeting, in plaats van mezelf te introduceren via een stukje tekst, vind ik het toch erg belangrijk om wat over mezelf en mijn werkwijze te vertellen.

Mijn naam is Arjen Rietveld, opgegroeid in de polderlandschappen van de Alblasserwaard en van jongs af aan geboeid door het water. Wat begint met slootje springen, vlotten bouwen, wordt je eerste kano, kano wordt motorbootje, motorbootje wordt kajuitbootje, en zo gaat dat nog even door. Je kunt wel stellen dat ik aardig besmet ben met het watersportvirus, dit gecombineerd met een aangeboren nieuwsgierigheid en twee rechterhanden heeft ervoor gezorgd dat ik veel praktijkervaring heb kunnen opdoen.

Ik heb in maart 2011 de keuze gemaakt voor het oprichten van een eigen bedrijfje. In de opstartfase heb ik alle mogelijke klussen aangepakt, en nu is voor mij de tijd aangebroken me weer volledig te richten op de watersportsector.

Wat mijn werkwijze betreft, vind ik het wat lastiger iets op te schrijven. Ik kan natuurlijk allerlei pluspunten opnoemen, maar dit komt al snel ongeloofwaardig over. Veel beter lijkt het me om persoonlijk kennis met u te maken, zodat u zelf kunt oordelen over de manier van werken en het contact met u als klant. De reparaties, welke ik zelf uitvoer, vinden altijd plaats in of rondom uw schip. U hoeft dus niet eerst met uw schip naar een werkplaats te varen om bijvoorbeeld onderhoud aan uw motor te laten doen.

Dit was alles in een notendop, rest mij nog te zeggen dat ik uitzie naar het contact met u als toekomstige klant, en streef naar een prettige en duurzame samenwerking.

Zorgeloos varen van het voorjaar?