Binnenboordmotor onderhoud

Hierbij wordt uw voortstuwingsinstallatie goed onder de loep genomen. Naast de filters en de vloeistoffen wordt er o.a. naar de motorsteunen en de uitlijning van uw schroefas gekeken

Winterklaar maken

Zorg voor een goede vorst bescherming van uw motor en systemen aan boord. Vanzelfsprekend wordt er gewerkt met een checklist om niets over het hoofd te zien.

Boot schoonmaken

U wilt met vakantie, maar de boot heeft de laatste weken helaas minder aandacht gehad. Laat even weten wanneer u vertrekt, dan zorg ik dat uw boot er fris en schoon bij ligt voordat u weg gaat.  Natuurlijk ook op andere momenten mogelijk. Wanneer u voor neemt uw boot te verkopen bijvoorbeeld

Anti-fouling

Het nieuwe vaarseizoen breekt bijna aan, maar u heeft nog geen tijd of zin gehad onder uw boot te kruipen voor een nieuwe laag anti-fouling… Bel mij even of laat een berichtje voor mij achter.

Elektra

Heeft u een elektrische storing aan boord? Wilt u dat stukje extra comfort aan boord door een degelijk stroomnet voor bijvoorbeeld een koelkast? Ook hiervoor moet u bij Rietveld Watersport zijn.

Zomerklaar maken

Alles moet weer in werking worden gezet en goed functioneren, Ik controleer uw boot op diverse punten, zodat u wat betreft de techniek een zorgeloos vaarseizoen tegemoet gaat.

Transport

Indien er een trailer aanwezig is bij uw boot heb ik de mogelijkheid transport over de weg voor u te faciliteren. Eventueel transport over het water is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Polyester reparatie

Heeft u een beschadiging aan de romp? bent u benieuwd naar de toestand uw schip. Vochtmetingen en kleine polyester- en gelcoat reparaties kan ik voor u uitvoeren.

Buitenboordmotor onderhoud

Het wordt nog wel eens vergeten maar juist een buitenboordmotor heeft dat beetje extra aandacht nodig.  Een buitenboordmotor is gemiddeld genomen wat gevoeliger voor storingen dan een dieselmotor bijvoorbeeld.  Denk bijvoorbeeld aan een vervuild brandstofsysteem. Het tevergeefs proberen te starten van een buitenboordmotor kan dan snel uw humeur en vlaarplezier verpesten.

Zonder zorgen het water op.

Meer informatie

Basis Pakket

Met het basis pakket van Rietveld Watersport bent u verzekerd van wat ik noem een “zorgeloos vaarseizoen”

Premium Pakket

Wilt u net dat beetje extra? Ga dan voor het premium pakket waarbij u alleen de lusten en niet de lasten van uw boot zult ervaren.

Advanced pakket

Wilt u letterlijk niet meer omkijken naar uw boot maar gewoon instappen en wegvaren? Dan is dit pakket iets voor u. Ik tank uw boot zelfs af in het voorjaar.